ETNO-SELO
"GAJ"

Pribojska Banja

  

KAKO DO NAS

Kako do nas

Etno-selo "Gaj" se nalazi na 1 km od centra Pribojske Banje na regionalnom putu za Kokin Brod (Užice).
• Kada se ide iz pravca Beograda (Užica), najbolje je skrenuti desno na raskrsnici na Kokinom Brodu (pre Nove Varoši) i za 25 km stiže se do etno-sela "Gaj".
• Kada se ide iz pravca Bara (Podgorice), najbolje je skrenuti levo na raskrsnici na Bistrici (mesto posle Prijepolja, a pre Nove Varoši) i za 27 km stiže se do etno-sela "Gaj".
• Kada se ide iz pravca Sarajeva (Višegrada), da biste stigli do etno-sela "Gaj", najbolje je iskoristiti granični prelaz "Uvac", koji se nalazi na 8 km od etno-sela "Gaj". Potrebno je samo posle Priboja skrenuti levo na raskrsnici na Jarmovcu i za 3 km stiže se do etno-sela "Gaj".

Do etno-sela "Gaj" se može stići i prugom Beograd-Bar.
• Kada se putuje brzim vozom, najbolje je sići na železnickoj stanici Priboj, a onda gradskim prevozom ili taksijem za 6 km stiže se do etno-sela "Gaj".
• Kada se putuje putnickim vozom, može se sići na stajalištu "Poljice" (prvo stajalište posle Priboja ako se putuje iz pravca Beograda) koje je udaljeno od etno-sela "Gaj" 4km. Postoji i stajalište "Pribojska Banja" (drugo stajalište posle Priboja ako se putuje iz pravca Beograda), koje nije preporučljivo koristiti zbog komplikovane putne veze sa centrom Banje.